Kategorier
Blogg Langrenn Tester

Test av vintershorts fra Swix

«Har du testet den nye shortsen fra Swix?» spurte Petter.
«Shorts sa du? Men det er jo vinter og iskaldt ute», svarte Therese raskt.
«Det er jeg fullstendig klar over, men la meg forklare», insisterte Petter.

Swix har nå lansert en vintershorts beregnet for kalde dager og til oppvarming før skirenn. Alpinistene har lenge vært ivrige brukere av denne typen shorts, og nå har en tilsvarende modell blitt lansert til bruk for langrennsløperne. Shortsen har en bulk-fri batting som gjør den behagelig og isolerende, og den holder deg varm under alle vinteraktiviteter. Med stretchpaneler og to fullstendige glidelåser, sikrer shortsen fleksibilitet for uhemmet mobilitet. Modellen har også en baklomme med glidelås.

Shortsen har en behagelig passform, og sitter godt under bevegelse. Jeg har testet modellen både under løping og skigåing. Den varmer godt rundt sete- og lårmuskulatur og er således veldig komfortabel på kalde dager. Siden shortsen har en fullstendig glidelås på hver side, er den enkel å ta av og på. I tillegg er min erfaring at man enkelt kan benytte glidelåsene underveis ved aktivitet i forhold til å justere kroppstemperaturen.

For damer finnes modellen i en skjørt-versjon. Undertegnede har ikke testet denne, men jeg antar at skjørtet har de samme kvalitetene som herremodellen.

Konklusjon
Vintershortsen til Swix synes jeg er genial! Den er perfekt for kalde vinterdager som nå. Shortsen er praktisk til bruk under oppvarming utenpå renndressen, ved skitesting og ellers ved andre vinteraktiviteter. Passformen er god, i tillegg til at den er enkel å justere og ta av og på.

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

Nettbutikken

IMG_2183 IMG_2187 IMG_2189 IMG_2190 IMG_2192 Skjørt 1

3 svar til “Test av vintershorts fra Swix”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.