Kategorier
Langrenn

Fischer 2016 ski: En god årgang?

VM i Falun er i full gang og det har vært en fantastisk start både for de Norske utøverne men ikke minst for Fischer utøverne.

For oss som er litt mer enn middels interessert i utstyr er det alltid spennende å se hva slags utstyr utøverne går med. VM er jo tross alt årets viktigste renn for de fleste av utøverne. Her vil man gå med det beste utstyret man har tilgang til, derfor er det spennende å se på mange av Fischer utøverne.

Jeg var selv i Falun nå første helgen og det som slo meg var at det var utrolig mye nye Fischer ski. Veldig mange av utøverne deres går på 2016 ski, også flere av de beste utøverne. Utøvere som Marit Bjørgen og Dario Cologna har «vraket» gamle gull ski og tatt gull på nye ski. Dette er utøvere som har en skipark med fantastiske ski. At de da så fort har funnet nye ski som de mener er bedre er litt overaskenes. Hvertfall når så mange går med nye ski så fort. Det lover hvertfall veldig godt for de nye skiene til Fischer.

Vi har nye 2016 ski i butikk og tilbakemeldingene fra flere av de som har kjøpt er veldig gode. Jeg har også selv et nytt Speedmax Plus par som glir utrolig bra. Så er du ute etter nye ski kan det være verdt en titt å se på de nye Fischer skiene.

DSC_0139

 

2 svar til “Fischer 2016 ski: En god årgang?”

Vurderer selv en ny skipakke, klassisk race som jeg har idag.
Er ingen konkurransegåer, men går/trener nesten hver uke og deltar kun i 2-3 renn pr år.
Hvor lenge varer normalt et skipar for «vanlige skigåere»?
Og hva med skisko, hvor mange sesonger skal de tåle ved normalt bruk?

Hei.

Et skipar kan vare i mange mange år når man er flinke med de. Men du kan jo ta med deg skiene til oss så måler vi de opp og ser hvordan de ser ut.

Når det gjelder sko så er det ganske varierende fra modell til modell hvor lenge de holder. Så det er nesten håpløst å si hvor lenge de bør holde. Men så fort man bruker de på rulleski så tar de kvelden fort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.